• Førstehjælp til kørekort

   

  Safe4Life afholder færdselsrelaterede førstehjælpskurser

   

  Tilmelding her

 • Kursus til virksomheder

   

  Safe4Life afholder førstehjælpskurser i din virksomhed

   

  Læs mere her

 • 1

Indehaver

Mark VintherJeg hedder Mark Vinther og er stifter af SAFE4LIFE Førstehjælp. Jeg er politiassistent og underviser politibetjente i taktisk førstehjælp, hjertelungeredning og brug af hjertestarter samt førstehjælp ifm. færdselsuheld og penetrerende skader. Jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør fra Forsvarets Sanitetsskole (FSU160) og har derudover taget en PHTLS (PreHospital Trauma Life Support) provider certificering. Jeg er desuden ekstern underviser på Beredskabsstyrelsens Uddannelsescenter. Jeg er medlem af FSFI - (foreningen af selvstændige førstehjælpsinstruktører).

Siden 2008 har jeg afholdt førstehjælpskurser for virksomheder, institutioner, foreninger og køreskoler. Jeg har praktisk erfaring fra utallige uheldssteder og gerningssteder. 

Instruktører

Jeg bruger et stærkt team af eksterne undervisere når opgaverne kræver det. Mine instruktører er forskellige, men alle har de praktisk erfaring fra enten militær, politi, brand og ambulance/sundhedsfagligt personale. Desuden er alle instruktører godkendt af Dansk Førstehjælpsråd og må udstede godkendte beviser, ligesom der undervises efter gældende retningslinjer fra DFR. Det er kundens sikkerhed og garanti for et godt, spændende og succesfuldt kursus.

Mission 

Vi afholder alle vores kurser til virksomheder og foreninger ude hos kunden, på tidspunkter hvor det passer jer. Vi skræddersyr kurset efter jeres behov. På alle vores kurser er der plads til 16 personer. I er altid max. 4 kursister om en dukke og max. 6 kursister om en hjertestarter. Ved alle kurser udstedes der godkendt kursusbevis ligesom der udleveres et actioncard. Pocketmasks, bøger og lifekeys kan tilkøbes. Vi underviser også i elementær brandslukning. Vi underviser i hele landet og vores kurser til virksomheder kan endvidere afholdes på engelsk. 

Værdi for kunden

Alt for ofte udviser folk berøringsangst hvis de bliver vidne til en ulykke som kræver øjeblikkelig indsats fra en førstehjælper. Dette skyldes primært usikkerhed pga. ukendskab til førstehjælp. Faglig viden giver selvtillid. Vores kurser gør dig i stand til resolut at udvise handlekraft og bruge din sunde fornuft i de enkelte situationer, man som førstehjælper kan komme ud for. Vi uddanner førstehjælpere på en enkelt og sikker måde. Med et førstehjælpskursus tager man ansvar og viser omtanke for dem man holder af. Det giver øget tryghed og trivsel på den sociale bundlinje i virksomheden. Nøgleordene på vores kurser er humor, tryghed, selvtillid og motivation.

Kontakt SAFE4LIFE Førstehjælp på 60 110 112 - Vi uddanner hverdagens helte.

Ved hjertestop bliver din families hverdag vendt på hovedet

Hver dag rammes 10 personer i Danmark af hjertestop. Kun en person overlever.

Det er 9 personer som måske kunne have været reddet, hvis hjælpen havde været i nærheden. For hvert minut man ligger livløs uden at få ilt til hjernen formindskes chancen for overlevelse med 10%. Det er derfor vigtigt at få uddannet så mange førstehjælpere som muligt.

 

Læs mere

 

SAFE4LIFE Førstehjælp ApS
Kontor: Pinjevej 8. 4600 Køge
Kursus Køge: Jernbanegade 4. 1. sal. 4600 Køge

Telefon +45 6011 0112
Mobilepay 201410
CVR 40 19 23 95